ONZE MISSIE

Fair Leaf gelooft in een eerlijke kans voor iedereen in de productieketen en gelooft dat alle voedingswaarden uit de natuur te halen zijn.

100% Vegan

FairChance

Plantaardig

FairChance

Niet fairtrade, maar ‘FairChance‘ is het motto van onze organisatie. Als iedereen in de wereld een eerlijke kans zou krijgen, zou de wereld er heel anders uit zien. Het is heel lastig voor ons Nederlands bedrijf om te bepalen wat ‘eerlijk’ is voor een Moringa boer uit Ghana. Daarom creëren wij eerlijke, gelijke kansen waarbij mensen hier zelf invulling aan kunnen geven. Wij werken samen met (ontwikkelings)organisaties die eerlijke prijzen, opleidingen en sociale garanties bieden aan iedereen in de productieketen van Fair Leaf.

100% Plantaardig

Wij geloven dat alle voedingswaarden die we dagelijks nodig hebben uit de natuur te halen zijn. Voor die natuur willen we daarom goed zorgdragen. Dit doen we door onze verzendingen met DHL Go Green te versturen en zoveel mogelijk gebruik te maken van recyclebare verpakkingen zoals onze graspapieren verzendenveloppen en biologisch afbreekbaar opvulmateriaal.

100% Vegan

Ons aanbod supplementen is 100% vegan en wij proberen zo weinig mogelijk (onnodige) toevoegingen in onze producten te verwerken. Wij supporten vegan organisaties en iedereen die vegan is of wil worden van harte. Fair Leaf heeft van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) het officiële ‘Vegan Friendly’ label gekregen. Daarbij krijg je als NVV-lid voordeel op alle supplementen van Fair Leaf. Klik hier voor meer informatie.

Samenwerkingsorganisaties:

Moringa Connect

Trees for the Future

Orionis Walcheren

Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV)