Beyond Fair

Bij FairLeaf streven we naar gezondheid door natuurlijke & eerlijke producten die bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.

100% Vegan

Beyond Fair

Plantaardig

FairLeaf

Bij FairLeaf begrijpen we dat gezondheid de basis vormt van een gelukkig leven. We zijn gedreven door de overtuiging dat iedereen het verdient om een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Onze passie komt voort uit het verlangen om een positieve verandering te zijn in de wereld door eerlijke, gezonden producten en de juiste lifestylekeuzes te maken.

Onze aanpak draait om puurheid en kwaliteit. We zetten ons in om de puurste en meest zuivere producten te leveren die de essentie zijn van jouw gezonde levensstijl. Door onze hoge standaarden en zorgvuldig geselecteerde producten aan te bieden, zorgen we ervoor dat elk item dat we aanbieden bijdraagt aan het welzijn van onze klanten, dieren en het milieu. We streven naar transparantie, eerlijkheid en verantwoordelijkheid in alles wat wij doen. 

Bij FairLeaf bieden we hoogwaardige, plantaardige producten aan die de gezondheid bevorderen en bijdragen aan een vervuld leven. Ons assortiment is samengesteld met zorg en toewijding, omdat we geloven dat gezonde en eerlijke producten toegangkelijk moet zijn voor iedereen.

Vegan

FairLeaf kiest voor een vegan levenstijl en ondersteunen we iedereen die deze weg wil inslaan. Bij FairLeaf hoef je daarom niet meer de ingrediëntenlijst door te scannen op dierlijke toevoegingen. Alle producten, ingrediënten en toevoegingen zijn 100% veganistisch. En dat niet alleen. Alle supplementen zijn ook speciaal afgesteld op een veganistische levensstijl, met bijvoorbeeld een hogere dosering B12 of vitamine D3. 

Fair Leaf draagt het Vegan Friendly label van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) en er is een ledenkorting voor leden van de NVV. Verder ondersteunen wij initiatieven die net als vegans de wereld een stukje mooier willen maken. Bekijk onze samenwerkingsorganisaties.

Beginnende vegan? Bekijk hier onze Vegan Multivitamine!

Beyond Fair

Met FairLeaf gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten, wij streven naar Beyond Fair. Wij gaan voor een levensstijl die gebaseerd is op gezondheid en kwaliteit. 

We dragen daarom zorg voor de natuur door duurzame productie en verzending met DHL Go Green en fietskoeriers. Handmatige verwerking minimaliseert de verspilling en restafval. We streven naar recyclebare verpakkingen, zoals graspapieren enveloppen en biologisch afbreekbaar opvulmateriaal. 

We zijn er trots op dat we mensen helpen om gezondere keuzes te maken, en we hopen dat onze passie ook jou leven kan verrijken. Samen streven we naar een betere wereld voor ons allemaal. 

Dat is pas Beyond Fair! 

 

Benieuwd? Bekijk dan onze webshop!

Samenwerkingsorganisaties:

Partnerschap Fair Leaf
Partnerschap Fair Leaf
Partnerschap Fair Leaf
Vegan Friendly - Fair Leaf